Capoeira træning er for alle – ikke kun dem der kan lave salto!

Grupo Capoeira Malungos tilbyder capoeira træning for børn og voksne i alle. Uanset alder og uanset om du er erfaren eller nybegynder, kan du starte til capoeiratræning. Typisk starter vores elever allerede i 2-års alderen, måske fordi mor eller far allerede er capoeirista og ønsker at videregive glæden til deres barn. Her fra fortsætter barnet på børneholdet indtil de bliver teens og har fået den højeste graduering i børnebælterne.

I teenage årene sker der som bekendt end del med børns udvikling, både psykisk og ikke mindst fysisk og har de stadig lysten til at træne, er det også her, at de vil lære helt nye muligheder og styrker at kende inden for deres discipliner og styrker i capoeira. Ofte er vores unge elever meget smidige, tør lidt mere og vores undervisere har meget fokus på at fastholde netop disse elever i capoeiraen, da den vil hjælpe dem gennem denne udvikling.
Capoeira Malungos
” Når vores teens er klar aftales det med deres underviser, om de skal tilbydes en plads på voksenholdet, hvor der igen kommer til at ske en masse nye spændende udfordringer og læring. Voksenholdende træner fast to gange om ugen, og der er mulighed for at tilpasse undervisningen det sted, der passer bedst.”

 

Vi tilbyder undervisning i de fleste steder i Danmark og i udlandet
Grupo Malungos Capoeira er en af de største capoeira grupper i Danmark med forskellige undervisningssteder rundt om i landet.
Du kan gå direkte til vores undervisnings sider og læse mere:

Capoeiratræning København
Capoeiratræning Nørrebro
Capoeiratræning Århus
Capoeiratræning Odense
Capoeiratræning Valby 
Capoeiratræning NV

Capoeira er for alle uanset alder og uanset om du er i god form, har prøvet det før og vil blive endnu bedre eller du har lyst til at starte på noget nyt helt fog anderledes fra bunden.

Capoeira Malungos

Velkommen til capoeriatræning hos Grupo Capoeira Malungos – vi glæder os til at møde dig!

Vælg venligst din by fra menuen til højre.